fbpx

Vi har en beviselig leverancemodel, hvor vi først arbejder med on-page-optimering, dvs. at vis sikrer hjemmesiden er optimeret indefra til de søgeord og -sætninger vi søger at få op på side 1 på Google. Det er en lang checkliste, der bl.a. berører metatags, alt-beskrivelser, favicon, sidens mobilvenlighed osv. Vi skal nok ordne det nødvendige, hvis vi får en adgang til hjemmesidens backend.

Løbende, og derefter, handler det meste om off-page-optimering, dvs. alt det udefra, der skal gøre hjemmesiden attraktiv for Google. Linkbuilding er en nøgle til succes her, og her tapper du ind i vores stærke økosystem, der er en vigtig parameter for vores succes. Det sagt, så vil alle troværdige kilder, og egne blogs og artikler, du selv kan få til at linke til hjemmesiden, være en stor hjælp.

Slutteligt er det den dybe, løbende analyse af hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Du får et link til at kunne se real-time perfomance på de udvalgte søgesætninger. Sammen kan vi løbende tilpasse servicen, så den bliver helt skarp.