fbpx

EN HELT NY SEO-VERDEN
KR. 1.995/MÅNED

30 DAGES GRATIS PRØVEPERIODE

KUNDEFEEDBACK

  • ÉN PAKKE. GENIALT OG NEMT.
  • INGEN BINDINGSPERIODE.
  • HELT ENKELT. DET KØRER BARE.
  • UD-AF-BOKSEN-SERVICE.
  • EN VILD GAMECHANGER.

BLIV KONTAKTET

extended sampling happy customer

SÅDAN SIKRER VI DIN SUCCES PÅ GOOGLE

service udvikling

(1) Sparring om strategien

Før vi går i gang, bliver vi sammen enige om hvilke 10 søgesætninger, der er relevant for dig at komme til tops på Google med. Skulle der være sætninger undervejs du ønsker at udskifte, gør vi bare det.

service seo

(2) Søgemaskineoptimering

De første par uger bruger vi sammen med med dig på at få din hjemmeside optimeret til de sætninger vi har besluttet os for. Samtidig, og herefter, knokler vi 24/7 på at få sætningerne op i top på Google.

service innovation

(3) Realtidsmålinger

Vi har udviklet en service, der i realtid viser den aktuelle placering på Google. Herved kan du følge med altid. Ydermere kan vi måle på hvordan dine konkurrenter klarer sig på de samme sætninger.

Vi har en beviselig leverancemodel, hvor vi først arbejder med on-page-optimering, dvs. at vis sikrer hjemmesiden er optimeret indefra til de søgeord og -sætninger vi søger at få op på side 1 på Google. Det er en lang checkliste, der bl.a. berører metatags, alt-beskrivelser, favicon, sidens mobilvenlighed osv. Vi skal nok ordne det nødvendige, hvis vi får en adgang til hjemmesidens backend.

Løbende, og derefter, handler det meste om off-page-optimering, dvs. alt det udefra, der skal gøre hjemmesiden attraktiv for Google. Linkbuilding er en nøgle til succes her, og her tapper du ind i vores stærke økosystem, der er en vigtig parameter for vores succes. Det sagt, så vil alle troværdige kilder, og egne blogs og artikler, du selv kan få til at linke til hjemmesiden, være en stor hjælp.

Slutteligt er det den dybe, løbende analyse af hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Du får et link til at kunne se real-time perfomance på de udvalgte søgesætninger. Sammen kan vi løbende tilpasse servicen, så den bliver helt skarp.

Vores kunders succes med søgemaskineoptimering (SEO) skyldes det avancerede økosystem de køber sig ind i, og de eksperter vi arbejder med. Sådan kommer de til tops på Google.

Successen med SEO afhænger af begge parter. Vi skal nok lede, og vil komme med forbedringstiltag og – forslag, der vil optimere chancerne for succes.

Helt generelt vil det hjælpe din side meget, jo flere troværdige sider, der linker ind til din side.

Vi vurderer din hjemmeside, konkurrenternes hjemmeside, konkurrencen på de søgeord du gerne vil eje, og kommer tilbage med enten et “go” eller et forslag til justeringer, så vi er sikre på I opnår succes på Google.

Der er primært to målbare værdier ved at ligge øverst på Google.

1) Du kan spare omkostninger til Google Ads-annoncer, fordi du organisk ligger i top og er det første kunderne ser, når de søger på det du sælger.

2) 96% af alle leads fra en Google-søgning sker til en virksomhed, der optræder på side 1 på Google. Hvis du ikke er på side 1, er du stort set irrelevant for kunden.

Vi mener vores priser er fair og sigende. De afspejler vores produktionsomkostninger for at give jer succes. De inkluderer omkostninger til et avanceret økosystem og folk, der arbejder struktureret for din succes.

Nej. Vi har sat en markedspris, der afspejler vores produktionsomkostninger. Den inkluderer omkostninger til et avanceret økosystem og folk, der arbejder struktureret for din succes.

Load More

KONTAKT OS

13 + 12 =

 

 

 

BITDIGITAL APS
FLÆSKETORVET 28
1711  KØBENHAVN K
TLF: 50 520 300