fbpx

VORES ARBEJDE

87

Torpedobåd.dk - Webudvikling

Dansk Torpedobådsforening havde brug for hjemmeside i en fart – og fik det på en uge. Foreningens formål er at arbejde for bevarelse af torpedobådene SEHESTED på Nyholm og torpedobåden SØBJØRNEN i Aalborg.

86

Galopbane.dk - Digital marketing

Klampenborg Galopbane havde et ønske om at flere fik kendskab til deres venue, som et hyggeligt sted for en sommerfest, firmajulefrokost, konferencer og leje af mødelokaler til events nær København. SEO/SEM, herunder retargeting of displayannoncering.

85

MinVinkasse - Web & eCommerce

En smart vinabonnementsordning fra Skjold Burne Solrød. Via MinVinkasse kan kunder automatisk få en årstidsbestemt vinkasse leveret en gang månedligt. Hjemmesiden og et abonnements-betalingsmodul sørger for en automatiseret proces.

84

Brggr.com - SEO-optimering

Morten Brøgger hjælper ledere med at udfolde mod, kreativitet og nysgerrighed. For at gøre dem i stand til, at levere  bæredygtige resultater. Vi hjalp med at gøre  hjemmesiden mere SEO-optimeret og sparring omkring platformsoptimering generelt.

83

Groundhopping Tours - Webdesign

Groundhopping Tours er opstået ud fra en dyb passion for de bedste fanmæssige-, historiske- og autentiske fodboldoplevelser. Vi har sørget for et simpelt og overskueligt webdesign og en tilhørende WooCommerce-løsning.

 

82

DeuxMille.cc - Full-service

Dansk/hollandsk cykelcommunity, for de ekstremudøvere, der cykler de ca. 150 højeste bjerge i Europa. Vi har bidraget med webdesign, webapplikation, responsiv app, API-integrationer og digital marketing.

81

Ragazzi - Webdesign & eCommerce

RAGAZZI er en tøjbutik med tøjmærker fra blandt andet England og Italien, lige fra streetwear og sportsmærker til det lidt pænere. Der forhandles især tøj, der bliver brugt på tribunerne. Vi har designet hjemmesiden og opsat eCommerce-løsningen.

 

80

CXMnow - Webapplikation m.m.

En kompleks business intelligence-løsning til at måle kundeoplevelser via SMS, email, apps o.a. Den første pure-player-løsning af sin art i verden. Vi skabte data-og løsningsarkitekturen, designet, de tekniske integrationer og udviklede det hele. 

LAD OS STARTE MED AT
SIGE HEJ!

Alt starter med et “Hej!” Vi giver gerne en kop kaffe. Vi drikker også gerne jeres.