fbpx

ONLINE MARKETING OG SEO
DER FÅR DIG TIL TOPS PÅ GOOGLE

Hvis ikke din hjemmeside kommer frem på Google eller Bing, når dine kunder søger efter dine produkter eller services, mister du omsætning og kunder. Både potentielle og eksisterende.

 

SÅDAN SIKRER VI DIN SUCCES PÅ GOOGLE

service udvikling

DIGITAL STRATEGI

Vi laver en total digital strategi så din virksomhed er mest synlig overfor dine kunder. Uanset om målet er mere salg, flere besøgende eller branding skræddersyer vi en løsning.

service seo

SEO SERVICE

Du skal være nr 1 på Google. Vi er et digital bureau og vi skal nok få dig i mål. Det betyder, at dine kunder lettere finder dig, fremfor dine konkurrenter.
service innovation

GOOGLE ADS / PPC

Få flere kunder og større omsætning med en målrettet annoncering. Med afsæt i data optimerer vi dine annoncer på Facebook og Google, så du rammer de helt rigtige for færrest kroner.

HVIS DU IKKE ER PÅ SIDE 1, ER DU IKKE MED I  SPILLET

Du har brugt en masse penge, tid og energi på en super flot hjemmeside med godt indhold, men det er bare som om, der ikke kommer nogle besøgende og du ikke får ikke det ud af din hjemmeside, som du havde håbet på.

Problemet er, at din hjemmeside ikke er synlig for dine kunder.

De ser aldrig resultatet af dine anstrengelser, med mindre de indtaster din hjemmesideadresse i browseren – og helt ærlig:

Det er der ingen, der gør! Hvornår har du selv gjort det?

Hvis ikke din hjemmeside kommer frem på Google eller Bing, når dine kunder søger efter dine produkter eller services, mister du omsætning og kunder. Både potentielle og eksisterende.

Vi tilbyder en 360 graders SEO-service, som sender din hjemmeside helt til tops i søgeresultaterne og gør din virksomhed synlig på Google Maps.

 

HVEM VI BL.A. ARBEJDER MED

BITdigital sætter en ære i at være ægte partnere med de brands vi arbejder med.

Vi ser alle vores services som en ren forlængelse af din forretnings teams, og arbejder på at eliminere alle barrierer for at opnå jeres mål.

Logo Select 2013 BLACK 1
sdc skandinavisk data center as 360x180
CGI logo
LOGO SP BLACK 1024x305
klampenborg 3
barjacobsen 3
codesealer 4
Magento 2
skjoldburne 1
dbu logo 1
Team Rynkeby 1
deuxmille 1
onlinesupplies 1
natteravnene 1
wh
ehd 3

KONTAKT OS

7 + 2 =

 

 

 

BITDIGITAL APS
INFO@BITDIGITAL.DK
TLF: 50 520 300