fbpx

UNIKKE VIRKSOMHEDER = UNIKKE LØSNINGER

Alle virksomheder er digitale. Forandringer sker med større hast end nogensinde før. Vi udvikler unikke løsninger, der møder dine strategiske behov og leverer den rette kvalitet, hurtigt og til den rette pris.

VORES HISTORIE

BITdigital blev stiftet i 2011 af Henrik Worsøe. Målet var at hjælpe virksomheder med at vokse, og brands med udvikle sig, digitalt, med en strategy-first tilgang. Dette betød at tage en anden tilgang til unikke platforme, markedsføring og leverancer, der baserede sig på forskning og data for at forfine vores principper.

Regler, begrænsninger og traditioner er bandlyst for os – alt skal kunne undersøges og revurderes. Vi stræber dog altid efter at være rationelle, uanset hvor attraktivt det endelige mål kan være, og enhver idé, uanset om den genereres internt eller hentes fra omverdenen, skal passere det hensynsløse og allestedsnærværende filter: “Vil dette fungere?”  

HVORDAN VI TÆNKER

Vores tilgang til enhver plan er lige så unik som et fingeraftryk. Hver strategi går igennem en omhyggeligt udformet proces, der starter med brand- og markedsundersøgelser, udvikling af en målrettet tilgang, projektaktivering og overvågning samt løbende optimering baseret på data og forretningsresultater.

noho2 1

KONTAKT OS

5 + 2 =

 

 

 

BITDIGITAL APS

FLÆSKETORVET 68
1711 KØBENHAVN V
INFO@BITDIGITAL.DK
TLF: 50 520 300

 

 

HVEM VI ER

BITdigital er mere end blot et række medarbejdere, der arbejder sammen på et kontor.

Vi er en globalt sammentømret leveranceenhed af talentfulde individer, der lover at give vores kunder værdi gennem pålidelige og betroede partnerskaber.

Vi vokser ikke som individer, vi vokser som et hold.