fbpx

FLERE FØLGERE OG DAGLIGE OPSLAG PÅ INSTAGRAM 
KR. 2.995/MÅNED

KUNDEFEEDBACK

  • YNGRE ER MEST PÅ INSTAGRAM.
  • INGEN BINDINGSPERIODE.
  • UNIK BRAND AWARENESS.
  • 50 NYE FØLGERE HVER UGE.
  • UD-AF-BOKSEN-SERVICE.
  • EN VILD GAMECHANGER.

BLIV KONTAKTET

580b585b2edbce24c47b2a3c

SÅDAN SIKRER VI DIN SUCCES PÅ INSTAGRAM

service udvikling

(1) Sparring om strategien

Før vi går i gang, bliver vi sammen enige om hvad der vil gøre jer attraktive at følge på Instagram; hvem målgruppen, hvilke typer billeder, og hashtags de reagerer på, samt hvad vi gerne vil være for målgruppen på Instagram.

service seo

(2) Flere følgere

Vi har en unik metodik til at få flere, ægte, følgere, der bl.a. har givet en af vores kunder mere end 24.000 følgere på godt to år. Den metodik vil, i grove træk, give 50 nye følgere hver uge. Måske mere. Alt afhænger naturligvis af målgruppe og indhold.

service marketing

(3) Daglige opslag

Folk handler med brands, der rammer dem, hvor de er, med relevante informationer. Vi aftaler med dig, ugentligt, hvad vi bør have fokus på, og sørger derefter at lave 5-7 opslag per uge, samt Stories, for at sikre Brand Awareness.

De unge og middelaldrende er gledet væk fra Facebook og tungt content. De vil have de hurtige billeder og de hurtige budskaber, og på den måde er Instagram en fabelagtig platform. Du prikker konstant til dine mulige kunder, og er du dygtig, engagerer du dem også. Men du keder dem ikke med åbenlys reklame. Du får følgere, der måske end ikke ved at de er potentielle kunder, før de pludselig har behov for dig.

Vi vurderer din Instagram-konto, konkurrenternes konti, hashtags der kan have relevans mv. og vender tilbage inden for 24 timer på hverdage.

Successen med Instagram afhænger af begge parter. Vi skal nok lede og håndtere kontoen, og vil komme med forbedringstiltag og – forslag, der vil optimere chancerne for succes.

Helt generelt har vi brug et arkiv af relevante billeder at tage fra. Det kan bygges op inden start eller opbygges løbende. Og så har vi brug for sammen at blive skarpe på hvad lige præcis jeres kunder trigger på ift. billeder, indhold og hashtags, og agere ud fra det.

Vores kunders succes med Instagram-pakken skyldes den metodiske tilgang vi har til håndtering af vores kunders Instagrams, der 1) sikrer konstant liv i Instagram-profilen med kvalitetsindhold og 2) den avancerede metodik kunderne køber sig ind i, for at opnå nye følgere.

Vi har en beviselig leverancemodel, hvor vi arbejder med at få flere følgere til Instagram-profilen gennem en triviel, men effektiv proces.

Før vi går i gang, bliver vi sammen enige om hvad der vil gøre jer attraktive at følge på Instagram. Herefter går vi i gang med den unikke metodik til at få flere, ægte, følgere, der bl.a. har givet en af vores kunder mere end 24.000 følgere på godt to år. Folk handler med brands, der rammer dem, hvor de er, med relevante informationer. Vi aftaler med dig, ugentligt, hvad vi bør have fokus på, og sørger derefter at lave 5-7 opslag per uge, samt Stories, for at sikre Brand Awareness.

Vi mener vores priser er fair og sigende. De afspejler vores produktionsomkostninger for at give jer succes. De inkluderer omkostninger til et avanceret økosystem og folk, der arbejder struktureret for din succes.

Nej. Vi har sat en markedspris, der afspejler vores produktionsomkostninger. Den inkluderer omkostninger til et avanceret økosystem og folk, der arbejder struktureret for din succes.

Load More

KONTAKT OS

13 + 5 =

 

 

 

BITDIGITAL APS
FLÆSKETORVET 28
1711  KØBENHAVN K
TLF: 50 520 300