fbpx
50 520 300 info@bitdigital.dk

DIGITALT BUREAU

HVAD VI MENER MED 
DIGITALT BUREAU

Time-to-market med høj kvalitet er vores varemærke. Forandringer sker med større hast end nogensinde før. Vi arbejder sammen med specialisthuse verden over, der hver især forstår dine behov og kan levere den rette kvalitet. Vi binder tingene sammen og sikrer værdiskabelsen for jer. 

Team

De bedste udviklere
De bedste designere
De bedste til UI/UX
De bedste til SEO/SEM
De bedste innovatører
De bedste projektledere

Kategorier

Webdesign
Webapplikationer
Apps
Digital marketing
Branding
Forretningsudvikling

Kreativ Proces

Uanset om I skal have lavet en hjemmeside, webapplikation, app eller andre kundevendte løsninger, byder vi ind med en kreativ proces, hvor de tekniske krav måske er kendt, men ikke det grafiske udtryk og hvordan det skal virke.

Det er (op til) fire skridt vi tager i en udviklingsproces, der alle hjælper jer, os og udviklerteamsene med at blive endnu skarpere på jeres løsning. 

Brugeroplevelse (UX)

UX er at forbinde forretningsmålene med brugernes behov gennem en testproces og konstant forfining, så begge parter er tilfredse.

Wireframes

En visualiseringsmetode, der præsenterer foreslåede funktioner, struktur og indhold på en hjemmeside eller app.

Brugerinterface (UI)

Brugerinterfacet er som en joke. Hvis du skal forklare det, er det ikke særligt godt. Jo mere problemfrit UI, des mere intuitivt føles en løsning.

Prototype

Større projekter kan med fordel inkludere prototyper, der uden rigtige funktioner, viser hvor UX, UI og wireframes spiller sammen.

Enkelthed er ultimativt raffinement

Tæt beslægtet med UI og UX er den fornemmeste opgave for virksomheder, at formidle og producerer komplekse løsninger, så enkelt som muligt. Kunderne har ikke tid til andet. Vi lægger vægt på:

b

Minimalistiske designs

Responsive designs

Kreative løsninger

Brugeroplevelser (UI/UX)

Vi skaber brugeroplevelser for jeres kunder. Vores løsninger har en værdi for jer, og når vi går ind i noget, lægger vores fokus på høj kvalitet, bl.a. inden for udvikling, integrationer, optimeringer. .

Leadgenerering (SEO/SEM)

Hvis I ikke råber, er der ingen, der hører jer. Verdens bedste produkt er intet værd uden markedsføring. Vi skaber resultater vha. søgemaskineoptimering og søgemaskinemarketing.

Brandudvikling (Innovation)

Vi har dyb erfaring med udvikling af innovative brancheløsninger sammen med vores kunder. Sammen udarbejder vi business cases, prototyper og endelige løsninger.

I bullshitbingo-verdenen snakkes der Unique Selling Points. For BITdigital er time-to-market med høj kvalitet er vores varemærke. Vi sætter vores personlige integritet i klaskehøjde hver gang vi leverer. Derfor leverer vi med høj kvalitet.

TILLIDSKAFFE?

Hvad der kendetegner moderne virksomhedsplatforme er, at de giver kunderne nem adgang til den information de søger, og at de for administratorer/ejere af platformene er uhyre enkle at rette information på selv. Nye, brugervenlige websider og apps er bygget på sikre, og moderne, indholdsstyringssystem (CMS) og er optimeret, så de findes oftere i Google-søgninger.

Vi har 20 års erfaring med udvikling.

Skal vi tage en kop kaffe?

SEO-TAL og
ANDRE TAL

SEO ændrer sig konstant. Google opdaterer sine algoritmer hundredvis af gange om året. Det kan føle sig overvældende at holde øje med alle disse ændringer – og vide, hvad du skal sætte størstedelen af dit fokus på.

 

Her er lidt nøgletal fra 2019.

  • Søgemaskinesøgninger foretaget via Google – 79%
  • Marketingsfolk, der ser SEO/SEM som mere effektivt – 81%
  • Marketingsfolk med SEO/SEM som højeste prioritet – 61%
  • Virksomheder onlinemarketingbudget ift. total – 45%

Projekter

KOPPER KAFFE

FLINKHEDSGRAD

SOCIALE BIDRAG

ANDRE OPGAVER
PÅ DET SENESTE

Vi arbejder løbende med spændende digitale marketing- og udviklingsopgaver. Se hvad vi har haft gang i på det seneste..

LAD OS STARTE MED AT
SIGE HEJ!

Alt starter med et “Hej!” Vi giver gerne en kop kaffe. Vi drikker også gerne jeres.