fbpx

UNIKT
HVERGANG

BITdigital bringer værdier til vores kunder gennem eliteservices, og ansvarlige strategier, samt leverancer. De services vi tilbyder spænder på tværs af alle touchpoints i det digitale økosystem.

Vi udvikler løsninger, unikke som et fingeraftryk, og tilpasset et brands DNA.

 

service marketing
Digitale reklame- og marketingkampagner

Vores kreative strategier fokuserer på at udvikle specifikke kampagner. Vores bruger-centriske tilgang hjælper ikke kun vores kunder med at nå og engagere sig med deres publikum; det driver vækst. Vores kreative team kan udføre reklamekampagner, digital marketingskampagner, e-mail marketing og design og optimering af brugeroplevelser.

service seo

Søgemaskineoptimering
og -marketing (SEO/SEM/PPC)

Søgemaskineoptimering (SEO) er processen med at optimere et websted for maksimal synlighed i organiske søgeresultater. Vi fokuserer på to faktorer, der er afgørende for at sikre, at forbrugerne finder dit websted: teknologi og indhold. Herudover har vi såkaldte “hacks” (genveje) til mangedobling af marketingsbudgetter på Facebook og Google ift. normerne.

service innovation
Visuelle løsninger,
herunder grafik og video

Vores visuelle løsninger dækker mange områder af kundens rejse, og indgår typisk i vores reklamekampagner, marketingskampagner, eller i øvrige søgemaskinemarketing. Vi laver bannere, logoer, explainer- og content-videoer, der passer ind til det pågældende brand.

service udvikling
Webdesign og appudvikling,
samt vedligehold

Vi udvikler og rebrander hjemmesider baseret på moderne, intuitive Content Management Systemer. Vores kreative strategier fokuserer på at udvikle specifikke sider og apps, der understøtter brandets strategiske mål. Vi kan også hoste og vedligeholde løsningerne efterfølgende, så vi bliver one-stop-shop for jer.

service ip
Kundespecifikke
løsninger

Helt fra BITdigitals spæde start har det ligget i vores DNA, at vi ville gøre en forskel med vores løsninger. Vi ville ikke blot gøre som de andre; vi ville være unikke. Derfor søger vi efter “blue ocean”-modeller og -løsninger til vores kunder – og medinvesterer ofte også selv. 

service sem
E-commerce:
Transition og udvikling

Vi har gennem årene specialiseret os i at flytte komplekse e-commerce-platforme, herunder dropshippingplatforme, fra utidssvarende løsninger ind til Magento. Vi har pakkeret service, der sikrer en smidig overgang, og sikrer lavere driftsomkostninger på en moderne platform.

KAN DU IKKE FINDE
HVAD DU LEDER EFTER?

Vores strategi og kundesamarbejde har opbygget årtiers erfaring på tværs af en bred vifte af brancher og vertikaler. Vi skaber ofte tilpassede løsninger, der passer til vores kundes stadig skiftende behov i digital. Hvis vi ikke kan opfylde et behov, er vi glade for at forbinde dig til en af vores betroede industripartnere, der kan.